CARNESTOLTES A NATUR CENTER

Celebració del Carnestoltes a NATUR CENTER

Un vegada més ha estat un èxit la celebració del Carnestoltes a NATUR CENTER amb la col·laboració de 18 gossos, conills i cobais.
Ara us toca votar qui serà el guanyador!!

Ja podeu veure i votar per les fotografies dels participants en el concurs “Quina disfressa més divertida 2016” fent click aquí

A NATUR CENTER també celebrem el Carnestoltes. Per això, el passat dissabte 13 de Febrer va dur a terme al nostre centre una nova edició del Carnestoltes.

Tots els animals que vinguessin disfressats podrien participar en el concurs per guanyar un lot de productes adequats a cada animal i un val de descompte especial per bescanviar en productes i accessoris de NATUR CENTER.

A més, pel simple fet de participar, tots els concursants han rebut un obsequi juntament amb un val de descompte per productes i accessoris a NATUR CENTER.

Així doncs, no dubtis en votar per la disfressa que més t’agradi.
Tens temps fins el proper diumenge 6 de Març.

Bases i condicions del concurs

Nom del concurs “Quina disfressa més divertida”

– Es penjaran les fotografies dels participants al Carnestoltes a NATUR CENTER a la pàgina oficial del Facebook de NATURCENTER i a la botiga de NATUR CENTER.

– La durada del concurs és fins el dia 6 de Març del 2016.

– El jurat estarà format per tots els seguidors de la pàgina oficial del Facebook de NATUR CENTER i tots els clients que vulguin votar a la botiga de NATUR CENTER.

– La fotografia que rebi més votacions en forma de “M’AGRADA” serà el guanyador del concurs “Quina disfressa més simpàtica a FACEBOOK”.

– La fotografia que rebi més votacions a la botiga serà el guanyador del concurs “Quina disfressa més simpàtica a NATUR CENTER”.

– Els premis establerts són els següents:
>Val de descompte* pels participants.
> Lot de productes de NATUR CENTER i val de descompte especial* pels guanyadors.
*Val de descompte per productes i accessoris exclusivament.
*Val no acumulable a promocions existents.
*Val pel guanyador no acumulable al val de participant.

– NATUR CENTER comunicarà el guanyador del concurs directament i a través de la seva pàgina web i de la pàgina oficial del Facebook de NATUR CENTER. Igualment serà avisat per correu electrònic.

– Les fotografies participants podran ser reproduïdes en catàleg, cartells o qualsevol suport de promoció del concurs citant l’autor.

– NATUR CENTER podrà disposar de totes les fotografies amb la finalitat única i exclusiva de finançar i divulgar el concurs.

– Les fotografies participants seran propietat de NATUR CENTER, la qual es reserva els drets de reproducció.

– Els concursants cedeixen gratuïtament els drets de reproducció i d’imatge de les fotografies per ser difoses en qualsevol mitjà i en qualsevol suport publicitari i mediàtic.

– NATUR CENTER es reserva el dret de resoldre els casos no prevists en aquestes bases.

– La participació en aquest concurs és gratuïta.

– La participació en el concurs suposa la total acceptació d’aquestes bases.

Consulta la galeria d’imatges de l’última edicició fent clik aquí

Notícies relacionades