Aus

Després de més de 40 anys d’experiència en el sector…

> A NATUR CENTER pots trobar un ampli i variat grup d’aus: ocells, aus psitàcids, aus exòtiques i aus de granja, que provenen de criadors nacionals i europeus amb estrictes controls de qualitat i sanitat.

> A NATUR CENTER informem que actualment la disponibilitat de les espècies i races d’aus està molt restringida degut a la limitació d’importacions extracomunitàries. Per tant, és impossible subministrar aquelles espècies que no es crien a Europa.

> A NATUR CENTER el nostre assortiment d’aus està condicionat segons l’època de l’any, les èpoques de cria, l’època de muda i en funció de la legislació vigent.

> A NATUR CENTER disposem d’aus psitàcides criades directament pels seus pares i també d’aus que el nostre equip cria a mà.

> A NATUR CENTER, en totes aquelles aus que la legislació vigent ho requereixi, entreguem els seus corresponents documents que avalen la seva legalitat i els seus pertinents certificats sanitaris.

LES ESPÈCIES

A NATUR CENTER les espècies més habituals que tenim a la nostra botiga acostumen a ser:

PARDAL DE JAVA

DIAMANT DE GOULD

DIAMANT MANDARÍ

ISABELITA DEL JAPÓ

CANARI

PERIQUITO

AGAPORNI

COTORRA CAROLINA

LLORO AMAZONA

YACO O LLORO GRIS

GUACAMAI

GALLINA PONEDORA

CONEIXES ELS AVANTATGES DE LA TARGETA CLIENT NATURCENTER?

SUBSCRIU-TE

Subscriu-te al nostre butlletí

Abans d’enviar la teva consulta, dóna-li un cop d’ull a la informació bàsica sobre protecció de dades.

Informació Bàsica sobre Protecció de Dades:
Responsable: NATURCENTER

Finalitat de la recollida i tractament de les dades personals: gestionar la sol·licitud que fas en aquest formulari de contacte.

Drets: Podràs exercir els teus drets d’accés, rectificació, limitació i suprimir les dades a info@naturcenter.es així com el dret a presentar una reclamació davant d’una autoritat de control.

Informació addicional: A https://naturcenter.es/politica-de-privacitat/ de https://naturcenter.es, trobaràs informació addicional sobre la recopilació i l’ús de la seva informació personal, inclosa informació sobre accés, conservació, rectificació, eliminació, seguretat, i altres temes.

Protecció de dades