Aus

A NATUR CENTER disposem d’un variat assortiment d’ocells condicionats segons l’època de l’any, les èpoques de cria, l’època de muda i en funció dels permisos d’entrada a la Comunitat Europea. Els nostres ocells provenen actualment de criadors professionals i garantitzem l’estat de salut dels nostres ocells.

Actualment la disponibilitat de les espècies i races d’ocells està molt restringida degut a la limitació d’importacions extracomunitàries. Per tant, és difícil subministrar aquelles espècies africanes, asiàtiques i sud americanes que no es crien a Europa.

Aus psitàcides

A NATUR CENTER podem servir un ampli i variat grup d’aus psitàcides, anant des de les aus més petites (periquitos, agapornis) fins a les més grans (guacamais, cacatues), passant per un gran quantitat de lloros, cotorres, …

Disposem d’aus psitàcies criades directament pels seus pares i també d’aus que el nostre equip cria a mà, d’aquesta manera aconseguim animals dòcils i acostumats al tracte humà. Entreguem totes les aus  amb el certificat de sexatge i acompanyats d’analítiques, per tal de certificar que estan lliures de psitacosis i PBFD.

D’aquesta manera, cada animal disposa del seus corresponents documents que avalen la seva legalitat i dels seus pertinents certificats veterinaris.

Aus exòtiques i de granja

A NATUR CENTER t’oferim algunes varietats d’aus exòtiques permeses per la legislació vigent. Algunes d’aquestes aus són gallines ponedores, cignes, ànecs, faisans, paons, etc. Només has de posar-te en contacte amb nosaltres.

La demanda de gallines ponedores està creixent a la nostra botiga. Molta gent valora cada vegada més aquest animal fàcil de cuidar, que fa companyia i que a més a més produeix ous. Ideal per aquelles llars que compten amb un jardí i busquen tenir una vida més ecològica alhora que cuida dels seus animals. A NATUR CENTER també comptem amb tot els que necessites per a les teves gallines: alimentació, casetes, etc.

Aus de les que disposem més sovint

Canari

Periquito

Agaporny

Cotorra Carolina o Ninfa

Yacco o Lloro Gris

Amazona Aestiva

Diamant Gould

Diamant Mandarí

Isabelita del Japó

Gorrió de Java

Gallina ponedora

Busques una espècie en concret?
Si estàs buscant una espècie o varietat en concret, et podem ajudar. Demana’ns informació

Coneixes els avantatges de la Targeta client Naturcenter?

targeta naturcenter