Gats

Després de més de 40 anys d’experiència en el sector…

> A NATUR CENTER treballem amb els millors criadors de races de gats, per tal de garantir la màxima qualitat de raça i la màxima qualitat sanitària de cadascun dels nostres gatets.

> A NATUR CENTER entreguem els gatets amb un exhaustiu i periòdic control veterinari amb la finalitat de garantir l’òptima salut de l’animal. Donant per entès que es tracta d’un ésser viu i que pot ser portador de malalties no evidenciades en el moment de l’exploració.

> A NATUR CENTER ens responsabilitzemde la possible aparició d’una malaltia d’incubació lenta, no evidenciada en el moment d’adquisició per un període de 15 dies des de la data de compra de l’animal.

> A NATUR CENTER garantim les possibles malalties hereditàries que puguin sorgir a l’animal durant el primer any de vida, quedant excloses les malalties o problemes propis i/o característics de la raça

> A NATUR CENTER oferimgratuïtament 6 visites veterinàries de seguiment i desenvolupament del gatet durant el primer any des de la data de compra de l’animal.

LES RACES

> A NATUR CENTER et podem servir la raça de gat que vulguis, encara que les races més habituals que tenim a la nostra botiga acostumen a ser:

PERSA

SIAMÈS

BOSC DE NORUEGA

MAINE COON

SCOTTISH FOLD

BRITISH

SPHYNX

CONEIXES ELS AVANTATGES DE LA TARGETA CLIENT NATURCENTER?

SUBSCRIU-TE

Subscriu-te al nostre butlletí

Abans d’enviar la teva consulta, dóna-li un cop d’ull a la informació bàsica sobre protecció de dades.

Informació Bàsica sobre Protecció de Dades:
Responsable: NATURCENTER

Finalitat de la recollida i tractament de les dades personals: gestionar la sol·licitud que fas en aquest formulari de contacte.

Drets: Podràs exercir els teus drets d’accés, rectificació, limitació i suprimir les dades a info@naturcenter.es així com el dret a presentar una reclamació davant d’una autoritat de control.

Informació addicional: A https://naturcenter.es/politica-de-privacitat/ de https://naturcenter.es, trobaràs informació addicional sobre la recopilació i l’ús de la seva informació personal, inclosa informació sobre accés, conservació, rectificació, eliminació, seguretat, i altres temes.

Protecció de dades