Gossos

Després de més de 40 anys d’experiència en el sector…

> A NATUR CENTER treballem amb els millors criadors de races de gossos, per tal de garantir la màxima qualitat de raça i la màxima qualitat sanitària de cadascun dels nostres cadells.

> A NATUR CENTER entreguem els cadells amb un exhaustiu i periòdic control veterinariamb la finalitat de garantir l’òptima salut de l’animal. Donant per entès que es tracta d’un ésser viu i que pot ser portador de malalties no evidenciades en el moment de l’exploració.

> A NATUR CENTER ens responsabilitzem de la possible aparició d’una malaltia d’incubació lenta, no evidenciada en el moment d’adquisició per un període de 15 dies des de la data de compra de l’animal.

> A NATUR CENTER garantim les possibles malalties hereditàries que puguin sorgir a l’animal durant el primer any de vida, quedant excloses les malalties o problemes propis i/o característics de la raça

> A NATUR CENTER oferim gratuïtament 6 visites veterinàries de seguiment i desenvolupament del cadell durant el primer any des de la data de compra de l’animal.

LES RACES

A NATUR CENTER et podem servir la raça de gos que vulguis, encara que les races més habituals que tenim a la nostra botiga acostumen a ser:

BICHÓN MALTÈS

CANITX

YORKSHIRE

XIHUAHUA

POMERANIA

SCHNAUZER

SHIH-TZU

TECKEL

WEST HIGHLAND

JACK RUSSELL

COCKER

CARLINO

BEAGLE

BULLDOG FRANCÈS

LABRADOR RETRIEVER

GOLDEN RETRIEVER

PASTOR ALEMANY

BRACO DE WEIMAR

CONEIXES ELS AVANTATGES DE LA TARGETA CLIENT NATURCENTER?

SUBSCRIU-TE

Subscriu-te al nostre butlletí

Abans d’enviar la teva consulta, dóna-li un cop d’ull a la informació bàsica sobre protecció de dades.

Informació Bàsica sobre Protecció de Dades:
Responsable: NATURCENTER

Finalitat de la recollida i tractament de les dades personals: gestionar la sol·licitud que fas en aquest formulari de contacte.

Drets: Podràs exercir els teus drets d’accés, rectificació, limitació i suprimir les dades a info@naturcenter.es així com el dret a presentar una reclamació davant d’una autoritat de control.

Informació addicional: A https://naturcenter.es/politica-de-privacitat/ de https://naturcenter.es, trobaràs informació addicional sobre la recopilació i l’ús de la seva informació personal, inclosa informació sobre accés, conservació, rectificació, eliminació, seguretat, i altres temes.

Protecció de dades