Gossos

A NATUR CENTER treballem amb els millors criadors de races de gossos, per tal de garantir la màxima qualitat de raça i la màxima qualitat sanitària de cadascun dels nostres cadells.

Per això entreguem els cadells amb un exhaustiu i periòdic control veterinari amb la finalitat de garantir l’òptima salut de l’animal. Donant per entès que es tracta d’un ésser viu i que pot ser portador de malalties no evidenciades en el moment de l’exploració.

A més a més, ens responsabilitzem de la possible aparició d’una malaltia d’incubació lenta, no evidenciada en el moment d’adquisició per un període de 15 dies des de la data de compra de l’animal. Per aquest motiu, a NATUR CENTER garantim les possibles malalties hereditàries que puguin sorgir a l’animal durant el primer any de vida, quedant excloses les malalties o problemes propis i/o característics de la raça

Finalment, oferim gratuïtament 6 visites veterinàries de seguiment i desenvolupament del cadell durant el primer any des de la data de compra de l’animal.

Algunes de les races que disposem més sovint

Bichon Maltès

Canitx

Yorkshire Terrier

Cocker Americà

Xihuahua

Pinscher

Schnauzer

Carlino

Shih-Tzu

Teckel

West Highland

Bulldog Francès

Labrador Retriever

Golden Retriever

Pastor Alemany

Braco de Weimar

Bouvier de Berna

Shiba-Inu

ET PODEM SERVIR LA RAÇA DE GOS QUE VULGUIS
Contacta amb nosaltres si vols una raça de gos diferent de les que apareixen.

Coneixes els avantatges de la Targeta client Naturcenter?

targeta naturcenter