Peixos d'aigua freda

A NATUR CENTER podràs trobar una àmplia varietat de peixos d’aigua dolça freda, des dels més petits per l’aquari com d’aquells peixos per estanys. Tots els peixos dels que disposem provenen dels millors importadors i no estan manipulats genèticament ni acolorits de manera artificial. A més a més cada setmana arriben nous peixos a les nostres instal·lacions.

Mitjançant els nostres especialistes, oferim totes les solucions i consells per tal de fer del vostre aquari d’aigua salada un autèntic racó de mar.

A les nostres instal·lacions tenim un assortit d’espècies que inclou tota la varietat de peixos que poden viure en aquaris com els que poden viure en estanys.

Els peixos d’aigua freda són tots aquells que poden viure amb una temperatura d’aigua ambient.

És molt important conèixer les qualitats d’aigua on han de viure els nostres peixos, a més cal tenir molt present les espècies que poden conviure en un mateix aquari, ja que la mescla d’aquestes espècies pot conduir a situacions d’estrès o baralles entre ells.

També és important en el moment d’escollir les espècies tenir present les mides dels aquaris per tal que els peixos tinguin l’espai suficient per al seu dia a dia.

Busques una espècie en concret?
Si estàs buscant una espècie o varietat en concret, et podem ajudar. Demana’ns informació

Coneixes els avantatges de la Targeta client Naturcenter?

targeta naturcenter