Peixos

Després de més de 40 anys d’experiència en el sector…

> A NATUR CENTER podràs trobar una àmplia varietat de peixos d’aigua dolça freda i calenta, des dels més petits per l’aquari fins els peixos per estanys.

> A NATUR CENTER setmanalment arriben nous peixos a les nostres instal·lacions que provenen dels millors criadors i importadors i no estan manipulats genèticament ni acolorits de manera artificial.

> A NATUR CENTER el nostre equip professional t’aconsellarà l’espècie més adient per cada situació i condició:

Conèixer les qualitats d'aigua on han de viure els vostres peixos.

Tenir molt present les espècies que poden conviure en un mateix aquari o estany, ja que la barreja d'aquestes espècies pot conduir a situacions d'estrès o baralles entre ells.

Conèixer la grandària dels peixos en etapa adulta.

Tenir present les mides dels aquaris i estanys en el moment d'escollir les espècies.

Peixos d’aigua
dolça freda

Els peixos d’aigua dolça freda són tots aquells que poden viure en una temperatura de l’aigua d’ambient. Inclou tota la varietat de peixos que poden viure en aquaris com els que poden viure en estanys.

Peixos tropicals
i invertebrats
d’aigua dolça

Els peixos tropicals d’aigua dolça i els invertebrats són tots aquells que requereixen d’una temperatura d’aigua superior a l’ambiental. Per tal d’assolir aquestes condicions es requereix d’un termòstat per ajudar a regular la temperatura de l’aigua.

Peixos i invertebrats
tropicals
d’aigua salada

Seguint amb la nostra filosofia de preservació i conservació d’espècies i els seus hàbitats, a NATUR CENTER hem decidit deixar d’oferir invertebrats i peixos tropicals d’aigua salada, ja que la majoria de les espècies són extretes directament del seu hàbitat natural.

LES ESPÈCIES

A NATUR CENTER les espècies més habituals que tenim a la nostra botiga acostumen a ser:

ESCALARS

GOURAMIS

GUPPYS

PLATTYS

MOLLYS

XIPHOS

KUHLIS

CORYDORAS

PLECOSTOMUS

CÍCLIDS NANS

MELANOTALEMIAS

TETRAS

DISCOS

PEIXOS GAT

CRUSTACIS

CARGOLS

GRANOTES

BETTAS

TRES CUES

CARPES

CONEIXES ELS AVANTATGES DE LA TARGETA CLIENT NATURCENTER?

SUBSCRIU-TE

Subscriu-te al nostre butlletí

Abans d’enviar la teva consulta, dóna-li un cop d’ull a la informació bàsica sobre protecció de dades.

Informació Bàsica sobre Protecció de Dades:
Responsable: NATURCENTER

Finalitat de la recollida i tractament de les dades personals: gestionar la sol·licitud que fas en aquest formulari de contacte.

Drets: Podràs exercir els teus drets d’accés, rectificació, limitació i suprimir les dades a info@naturcenter.es així com el dret a presentar una reclamació davant d’una autoritat de control.

Informació addicional: A https://naturcenter.es/politica-de-privacitat/ de https://naturcenter.es, trobaràs informació addicional sobre la recopilació i l’ús de la seva informació personal, inclosa informació sobre accés, conservació, rectificació, eliminació, seguretat, i altres temes.

Protecció de dades