Aus

Després de més de 40 anys d’experiència en el sector…

TOT EL QUE NECESSITES PER A LES AUS

Àmplia varietat de les millors marques en alimentació adequada a cada tipus d’au, en funció de la mida, l’edat i de les necessitats específiques de cada espècie.
Granulats, llavors, papilles, pastes de cria, complements alimentaris i vitamines, alimentació viva, fruites deshidratades, snacks, blocs minerals, barretes alimentàries,…

Gran varietat i àmplia exposició en gàbies tant d’interior com d’exterior, per a tot tipus d’aus en plàstic, fusta, alumini, ferro i de totes les mides.

A la natura hi ha molts ocells que viuen a prop de les nostres llars. A la nostra botiga trobaràs tot el que necessitis per poder ajudar-los, com alimentadors o abeuradors per l’exterior, de peu o per penjar en els arbres. T’oferim aliments especials com les boles de greix, gra, pastes, insectes deshidratats, cucs deshidratats o vius… També trobaràs nius de molts dissenys perquè es protegeixin del fred i puguin reproduir-se.

Àmplia oferta de tot tipus de menjadores i abeuradors en diferents capacitats, formats i materials, fets en ceràmica, vidre, plàstic, galvanitzat, innox,… També te’n oferim amb sistemes automàtics i semiautomàtics.

El niu no és tant sols necessari per resguardar-se o per la reproducció, sinó que també ho és per donar-li tranquil·litat i seguretat a la nostra au. Per això presentem una varietat de nius i ponedors de moltes formes, materials i mides adaptades a cada espècie.
Disposem de materials naturals per fer el niu, peleres, ous artificials, anelles,…

Un acurat assortit de accessoris per acabar de completar l’hàbitat de la teva au.
Banyeres, branques llima ungles, troncs de fusta, grit, blocs minerals, pals de fusta i de plàstic,…

Disposem de tot el que puguis necessitar per mantenir l’hàbitat de la teva au ben net i sense olors.
Sorres i substrats absorbents de diferents materials i formats, recollidors, neutralitzadors d’olors, productes antiparàsits i desinfectants de l’hàbitat,…

La prevenció de paràsits a les nostres aus és vital, per això disposem d’una àmplia oferta de productes en spray, líquids, xampús, pols per aplicar tant en l’hàbitat com en els animals.

Extensa varietat de joguines per a tot tipus d’aus. En formes, mides i materials diferents, orientades cada una d’elles per diverses finalitats.
Joguines interactives, educatives i d’entreteniment de fusta, plàstic, resina, cotó, corda,…

Algunes aus estan acostumades a anar lliurement amb els seu amos. Per evitar qualsevol ensurt disposem d’arnesos especials per a aus per tenir-les controlades en tot moment.
Diversos colors i mides adaptades a cada au.

A Natur Center trobaràs una àmplia varietat de molts altes productes ideals per cobrir les necessitats dels teus rèpitols o amfibis.