Gats

Després de més de 40 anys d’experiència en el sector…

TOT EL QUE NECESSITES PER AL TEU GAT

Ampli assortit de les marques capdavanteres del sector en alimentació per a tot tipus i situacions dels gossos. Es fa incidència en les noves tendències d’alimentació amb ingredients naturals que contribueixen a la màxima salut de
l’animal.

Gran assortit de les marques més reconegudes presentant una àmplia varietat de textures, gustos i ingredients, entre ells els més naturals, que faran de l’alimentació humida pel teu gos un autèntic plaer pel seu paladar: trossos, mousse, filets naturals, gelatines, salses…

Disposem de les primeres marques en gamma d’alimentació seca i humida de Prescripció
Veterinària que et pugui prescriure el veterinari.

El rascador és una part essencial en el desenvolupament del gat. Disposem d’una àmplia exposició i assortit en formes i en diferents materials com de corda, de bambú, de fusta, de roba, de cartró, presentats en una gran diversitat de mides.

Gran varietat de joguines en funció de la finalitat que es vulgui i de múltiples materials, formes i mides.Joguines d’espuma, de roba, de plàstic, de fusta, de yute, de plomes, amb matatabi, amb CatNip. amb canya, amb làser, interactives, túnels, pilotes, ratolins,… També disposem de CatNip en herbes i en spray.

Disposem d’un ampli assortits de llits, colxonetes, matalassos, sofàs, coves, iglús, llits terapèutics… Comptem amb les darreres tendències més avantguardistes del mercat amb dissenys, estampats, colors, formes, mides (des de la més Petita fins la Extra Gegant), materials i composicions molt diverses, triades especialment, no tant sols per la seva estètica, sinó pel correcte bon descans del teu gos.

Transportins de plàstic, de resina, de ferro, de roba, rígids, desmuntables, homologats per viatjar,… així com un ampli assortiment de bosses de mà amb les últimes tendències i dissenys elegants de diferents mides, materials, colors, estils…

T’oferim una àmplia varietat de collars, arnesos i corretges de diferents materials, dissenys, mides i estils, així com collars i medalles lluminoses.

Et presentem una variada col·lecció en multitud de formes, mides i dissenys per cobrir totes les necessitats del teu gat.
També disposem de pales, recanvis de filtres de carbó, bosses adaptables a les safates higièniques i estoretes d’entrada i sortida de la toilette…

La neteja i la higiene pel teu gat és un aspecte importantíssim, per això hem fet una acurada selecció dels millors productes absorbents presentats en diferents materials, formats i mides. Comptem amb una àmplia gamma de productes naturals biodegradables i biocompostables de màxima absorbció.També t’oferim un ventall de productes desinfectants i neutralitzadors d’olors.

Disposem de plaques identificatives amb diferents models, colors, dissenys i mides. Et gravem la placa al moment amb el nom de l’animal i les teves dades perquè puguin contactar amb tu immediatament en cas que es perdi. Aquestes plaques ja són d’obligat ús en alguns municipis.

Menjadores i abeuradors de totes les mides en plàstic, innox, ceràmica, regulables, antiformigues, per a gats amb ànsia pel menjar, menjadors i abeuradors portàtils, tots ells de múltiples formes i capacitats… També disposem de fonts d’aigua i de abeuradors i menjadores automàtics i amb programació.

Aquí trobaràs llaminadures, premis i entreteniments de tot tipus. Snacks, snacks naturals, peixos assecats, galetes, tires, barretes, delícies de malta, herbes per germinar i molts altres productes per premiar el teu gat. També ho tenim en formats lights, hipoalergènics, bio- naturals…

Tot per a la neteja general, auricular, bucal i ocular. T’oferim una acurada selecció de xampús fisiològics i de prescripció, acondicionadors, cremes hidratants, mascaretes revitalitzadores, colònies, perfums, tovalloletes, tovalloles de microfibra, xampú en sec, abrillantadors, protectors solars, empapadors, bolquers, calcetes protectores, etc.

Accessoris i materials adaptats a les necessitats de cada tipus de pèl.
Raspalls de carda, de cautxú, metàl·lics, pintes, rasclets, fulles de tallar, talla nusos, estisores, màquines d’esquilar, tallaungles, etc.

  • Casetes per exterior en fusta i resina de diferents
    formes, dissenys i mides.
  • Xarxes per evitar la fugida o caiguda d’alçada del teu gat en diferents mides.
  • Portes perquè el teu gat pugui entrar i sortir
    de casa. Poden ser manuals, magnètiques,
    automàtiques o acoblades al microxip.
  • Roba d’abric o de prescripció veterinària.

És important cuidar la prevenció contra els paràsits que poden afectar al teu gat. Per això t’oferim una àmplia varietat de productes de les marques més eficaces per ajudar-te a fer-hi front. Comprimits, xarops, pipetes, collars, sprays, foggers, desinfectants, insecticides,…

A NATUR CENTER TROBARÀS UN ÀMPLIA VARIETAT DE MOLTS ALTRES PRODUCTES IDEALS PER COBRIR LES NECESSITATS DEL TEU GAT

CONEIXES ELS AVANTATGES DE LA TARGETA CLIENT NATURCENTER?

SUBSCRIU-TE

Subscriu-te al nostre butlletí

Abans d’enviar la teva consulta, dóna-li un cop d’ull a la informació bàsica sobre protecció de dades.

Informació Bàsica sobre Protecció de Dades:
Responsable: NATURCENTER

Finalitat de la recollida i tractament de les dades personals: gestionar la sol·licitud que fas en aquest formulari de contacte.

Drets: Podràs exercir els teus drets d’accés, rectificació, limitació i suprimir les dades a info@naturcenter.es així com el dret a presentar una reclamació davant d’una autoritat de control.

Informació addicional: A https://naturcenter.es/politica-de-privacitat/ de https://naturcenter.es, trobaràs informació addicional sobre la recopilació i l’ús de la seva informació personal, inclosa informació sobre accés, conservació, rectificació, eliminació, seguretat, i altres temes.

Protecció de dades