Peixos i Plantes

Després de més de 40 anys d’experiència en el sector…

TOT EL QUE NECESSITES PER ALS PEIXOS i PLANTES

Àmplia varietat d’alimentació de les millors marques adequada a cada tipus de peix i situació tant d’interior com d’exterior, d’aigua dolça o salada o d’aigua freda o tropical.

Granulats, escames, comprimits, blocs i una àmplia varietat en alimentació congelada, així com vitamines i complements nutricionals.

Productes i materials per controlar i condicionar l’aigua del nostre aquari o estany. Disponible en diferents mides i formats com tires reactives, líquids o granulats.

El nostre equip t’aconsellarà com complementar amb suplements nutricionals i vitamines per als teus peixos i plantes, així com els productes sanitaris necessaris per combatre les malalties del teu aquari o estany.

Àmplia exposició dels aquaris més innovadors de diversos dissenys, estils, colors i acabats, de diversos materials i mides.

També disposem de taules d’aquari adaptats a totes les mides d’aquari amb varietat de colors, formes i dissenys.

Ampli assortit per aquaris i estanys de filtres de diferents formats, capacitats i rendiments, compressors, bombes, làmpades germicides i complements varis.

Imants i rascletes de neteja, aspiradors de fons, paridores, pinces i estisores per plantes, salabres, termòmetres, airejadors, difusors d’oxigen, mànegues, aixetes, ventoses, derivacions, tubs especials, silicona,…

Tot tipus de material pel filtratge del teu filtre: fibres, esponges, ceràmica, turbes i productes varis.

T’oferim solucions per les necessitats del teu aquari en diferents formats, mides i dissenys de pantalles LED, fluorescents T5 i T8.

Fes que el teu aquari o estany sigui un indret únic i personal. T’oferim una àmplia selecció de peces decoratives, troncs, arrels, plantes artificials o naturals, pedres, fons d’aquaris i altres elements decoratius de ceràmica i resina, aconseguiràs diferenciar aquest espai amb el teu toc personal.

Les menjadores automàtiques permeten alimentar els peixos quan nosaltres no ho fem, bé sigui per comoditat o perquè estiguem absents en períodes curts o llargs de temps, com les vacances. Disposem de menjadores de diferents mides i prestacions.

Estanys de diverses mides, capacitats i formes per crear un espai únic en el teu jardí.

Sorres de diferents materials, colors i mides que ens permeten acabar de decorar el nostre aquari o estany i contribueixen al manteniment de l’estat òptim d’aquest hàbitat. Adobs i substrats per ajudar a arrelar les plantes naturals en el nostre aquari i estany i optimitzar i mantenir el creixement de les plantes naturals.

I MOLT MÉS...

A NATUR CENTER TROBARÀS UN ÀMPLIA VARIETAT DE MOLTS ALTRES PRODUCTES IDEALS PER COBRIR LES NECESSITATS DEL TEU AQUARI I ESTANY