Rèptils i Amfibis

Després de més de 40 anys d’experiència en el sector…

TOT EL QUE NECESSITES PER ALS RÈPTILS I AMFIBIS

Aquí trobaràs les millors marques en alimentació, des de granulats, liofilitzats, deshidratats,… fins a una àmplia selecció d’alimentació viva i congelada per rèptils i amfibis.
També t’oferim suplements i correctors vitamínics per acabar de completar les dietes.

Disposem de terraris, tortugueres i estanys de diversos dissenys, mides, acabats i materials com fusta, vidre, alumini, plàstic.

Filtres interiors i exteriors de les millors marques, tant per terraris com per estanys d’exterior. Multitud de mides, caudals i formes que podrem adaptar a les teves necessitats.

Recanvis de material per millorar el filtratge del filtre del teu terrari, fibres, esponges, ceràmiques, turbes i altres.  

Eines de neteja, pales de recollida de sorra, termòmetres, hidròmetres, cascades artificials d’aigua, rampes i illes per a tortugueres, silicona, humidificadors, pluja artificial,…

Gran varietat de pantalles de llum de diferents dissenys i mides.
Disposem de fluorescents LED, T5 i T8 de diferents categories i mides adaptats a les necessitats de cada tipus de rèptil, en funció la intensitat de rajos UVA. També disposem de bombetes de diferents formats i intensitats.

Eines que ens permeten mantenir una temperatura adequada dins del nostre terrari per tal de garantir les òptimes condicions dels nostres rèptils.
Mantes elèctriques calefactables, bombetes d’escalfor, pantalles amb resistència, termòstats, roques calefactables, així com termòmetres per controlar la temperatura,…

Analitzadors, productes i materials que ajuden a condicionar l’aigua del nostre terrari en perfecte estat.

Fes que el teu terrari sigui un espai únic, personal i adequat a les necessitats del teu animal. Amb peces decoratives de ceràmica o resina, coves, troncs, arrels, plantes artificials o naturals, pedres, i altres elements decoratius aconseguiràs diferenciar el teu terrari amb el teu toc personal.

Menjadores i abeuradors ideals per tal que el teu rèptil o amfibi tingui menjar i aigua en tot moment. Acostumen a ser de materials pesats per tal d’evitar que l’animal ens el bolqui i jugui amb el menjar.
Menjadores i abeuradors de ceràmica, plàstic i resines resistents per aguantar temperatures altes, dosificadors de menjar i aigua,…

Sorres que ens permeten acabar de decorar el nostre terrari i contribueixen a una funció de complement de l’alimentació, ja que moltes de les sorres aporten els minerals extra que necessiten els nostres rèptils.
Disposem de substrats de materials naturals per acabar d’aconduir el nostre terrari: terres, coco, faig, fusta,…

Parcs de panels modulars metàl·lics, parcs de roba i de fusta, que ens ajuden a crear un espai controlat pel nostre animal de manera ràpida i senzilla.
Disponible diverses mides i alçades i també cobertes per aquests parcs. També t’oferim casetes preparades per anar a l’exterior.

Transportins ideals per transportar el nostre animal amb total seguretat allà on vulguem. Alguns d’aquests transportins també serveixen de terrari esporàdicament.

A NATUR CENTER TROBARÀS UN ÀMPLIA VARIETAT DE MOLTS ALTRES PRODUCTES IDEALS PER COBRIR LES NECESSITATS DELS TEUS RÈPTILS I AMFIBIS