Centre d’estètica

De la mà dels nostres professionals en estètica, a la nostra perruqueria canina, felina i per petits mamífers oferim tot el que puguis necessitar per la higiene, salut i estilisme del teu animal.

A NATUR CENTER comptem amb grans professionals al nostre Centre d’estètica, són la Mar i l’Eduardo. Tots dos tenen una important experiència i amplis coneixe-ments en estilisme caní i felí i un gran coneixement dels millors productes per tractar a la perruqueria.

L’Eduardo compta amb més de 22 anys d’experiència en perruqueria i estètica animal i és un referent en el sector.

La Mar, a més de ser professional d’estètica animal també és auxiliar veterinària, un plus important que fa que pugui atendre fins i tot els casos més complicats.

En tots els nostres banys treballem amb els millors productes en cosmètica per a cada tipus de situació i estat del pèl i de la pell, i comptem amb el nostre equip veterinari per supervisar el servei.

En els casos dels gossos, gats i petits mamífers que requereixen sedació, els nostres estilistes i veterinaris informaran al propietari per autoritzar el servei.

En el Centre d’Estètica de NATUR CENTER el seu animal sempre està a la vista, pel que pot controlar al seu animal en tot moment.

SERVEIS DEL NOSTRE CENTRE D'ESTÈTICA

SERVEI DE BANY I TALL

SPA I OZONOTERAPIA

SERVEI VETERINARI

SERVEI DE RECOLLIDA I ENTREGA D’ANIMALS A DOMICILI

EL BANY INCLOU

Tall a màquina, estisores o trimming

Raspallat, desenredat i desllanat segons tipus de pèl.

RENTAT AMB XAMPÚ
ADEQUAT A CADA
SITUACIÓ DE PÈL I PELL

APLICACIÓ DE BÀLSAM
PER RECUPERAR
EL GREIX DE LA PELL

EXTRACCIÓ DE PÈL
DE LES ORELLES
I NETEJA AURICULAR

NETEJA DE LLAGRIMALLS
I GLÀNDULES ANALS

TALL D’UNGLES

NETEJA I REPÀS
DE PLANTARS

ASSECAT MANUAL
O EN CABINA D’ASSECAT

ACABATS AMB ABRILLANTADOR, PROTECTOR SOLAR, ETC

PERFUM

CENTRE TRACTAMENT OZONOTERAPIA SPA

TRACTAMENTS COSMÈTICS

Els banys de SPA ajuden a reduir l’estrès i promoure la relaxació, contribuint a una millora general de la salut del nostre animal. Aquesta relaxació ajuda a millorar la circulació de la sang i elimina toxines nocives.

Gràcies a aquest nou sistema a través de l’ozó, els resultats dels tractaments són més eficients, ja que els productes que ajuden a millorar l’estat del gos penetren de manera més directa, fàcil i eficaç en la dermis del nostre animal
  • Tractament d’hidratació
  • Tractament de nutrició
  • Tractament d’eliminació d’olors
  • Tractament de relaxació
  • Tractament d’intensificació de color

TRACTAMENTS DERMATOLÒGICS

Els tractaments dermatològics tenen com a finalitat aconseguir recuperar la salut de la pell i el pèl dels nostres animals.

Treballem amb teràpies i productes dermatològics especials com xampús, olis, bàlsams, fangs, mascaretes… Utilitzant protocols específics per a cada tipus de dermatòpia que pugui patir l’animal.

Aquests tractaments són diagnosticats, prescrits i supervisats pel veterinari del centre o extern.

  • Tractament dermatològic per reducció de caiguda del pèl
  • Tractament per patologies dermatològiques
  • Tractament per al.lèrgies
  • Tractament antiparasitari
CONEIXES ELS AVANTATGES DE LA TARGETA CLIENT NATURCENTER?

SUBSCRIU-TE

Subscriu-te al nostre butlletí

Abans d’enviar la teva consulta, dóna-li un cop d’ull a la informació bàsica sobre protecció de dades.

Informació Bàsica sobre Protecció de Dades:
Responsable: NATURCENTER

Finalitat de la recollida i tractament de les dades personals: gestionar la sol·licitud que fas en aquest formulari de contacte.

Drets: Podràs exercir els teus drets d’accés, rectificació, limitació i suprimir les dades a info@naturcenter.es així com el dret a presentar una reclamació davant d’una autoritat de control.

Informació addicional: A https://naturcenter.es/politica-de-privacitat/ de https://naturcenter.es, trobaràs informació addicional sobre la recopilació i l’ús de la seva informació personal, inclosa informació sobre accés, conservació, rectificació, eliminació, seguretat, i altres temes.

Protecció de dades