NATUR CENTER, més de 40 anys d’experiència en el sector dels animals

La nostra única botiga ubicada a Cabrera de Mar compta amb més de 2000 metres quadrats d’exposició i venda d’animals, productes, accessoris i tot el que puguis necessitar pels teus animals, a més d’un magatzem interior de 600 metres quadrats per poder oferir-te en tot moment tots els productes que necessitis.

Molt més que una botiga d'animals

A més, amb la finalitat d’oferir un servei integral als nostres clients, també oferim en el nostre centre servei de CENTRE VETERINARI i de CENTRE D’ESTÈTICA

Transmetrem la nostra passió en totes les nostres accions a través d’un equip humà de professionals especialitzats, amants dels animals i orientats en el respecte cap a la natura com a objectiu principal.

Natur center, la teva botiga de referència al Maresme

A NATUR CENTER millorem constantment la nostra botiga perquè sigui tot molt més fàcil per a tu i pel teu animal, fent que la teva estada a la nostra botiga sigui el més còmode possible. No deixem d’esforçar-nos per seguir innovant, protegint i educant per tal d’oferir el millor servei als teus animals i a tu.

NATUR CENTER treballem de forma continuada innovant en serveis i buscant noves solucions en els mercats nacionals i internacionals per tal de convertir-nos en la teva botiga de referència.

No deixis passar l’oportunitat de venir i descobrir UN ESPAI ÚNIC dedicat exclusivament al món dels animals.

Coneixes els avantatges de la Targeta client Naturcenter?

targeta naturcenter