Centre d’estètica canina, felina i petits mamífers

A NATUR CENTER comptem amb grans professionals al nostre Centre d’estètica, són la Mar i l’Eduardo. Tots dos tenen una important experiència i amplis coneixements en estilisme caní i felí i un gran coneixement dels millors productes per tractar a la perruqueria.
L’Eduardo compta amb més de 22 anys d’experiència en perruqueria i estètica animal i és un referent en el sector. La Mar, a més de ser professional d’estètica animal també és auxiliar veterinària, un plus important que fa que pugui atendre fins i tot els casos més complicats.

De la mà dels nostres professionals en estètica, a la nostra perruqueria canina, felina i per petits mamífers oferim tot el que puguis necessitar per la higiene i salut del teu animal.

Tots els nostres banys inclouen el xampú adequat per a cada tipus de situació i estat del pèl i de la pell. Amb la tranquil·litat que sempre tenim la presència del nostre veterinari per supervisar tots els banys.

En el nostre Centre d’Estètica treballem amb els millors productes en cosmètica per aconseguir uns resultats excel·lents en la cura de pèl i de la pell.

A més a més, en el Centre d’Estètica de NATUR CENTER el seu animal sempre està a la vista, pel que pot controlar al seu animal en tot moment.

En els casos dels gats i/o petits mamífers que requereixin anestèsia, s’informarà primer al propietari i s’aplicarà un suplement a part.

El bany inclou:

raspall

Raspallat, desenredat i desllanat segons tipus de pèl.

locion

Rentat amb xampú adequat a cada situació de pèl i pell.

crema

Aplicació de bàlsam per recuperar el greix de la pell.

pinces

Extracció de pèl de les orelles i neteja auricular.

rentat

Neteja de llagrimalls i glàndules anals.

tissores

Tall d’ungles.

rentat

Neteja i repàs de plantars.

rentat2

Tall a màquina o estisores.

secador

Assecat manual o en cabina de secat.

crema

Acabats amb abrillantador per animals, protector solar, etc.

perfum

Perfum.

Centre tractament ozonoterapia spa

Els banys de SPA ajuden a reduir l’estrès i promoure la relaxació, contribuint a una millora general de la salut del nostre animal. Aquesta relaxació ajuda a millorar la circulació de la sang i elimina toxines nocives.

Gràcies a aquest nou sistema a través de l’ozó, els resultats dels tractaments són més eficients, ja que els productes que ajuden a millorar l’estat del gos penetren de manera més directa, fàcil i eficaç en la dermis del nostre animal.

raspall

Tractament d’eliminació d’olors

pinces

Tractament de reducció de la muda del pèl

rentat

Tractament de rehidratació intensiu de pèl i pell

rentat

Tractament per afavorir el creixement del pèl

locion

Tractament de relaxació muscular

locion

Tractament d’intensificació de color

Tractaments dermatològics

En els tractaments dermatològics, l’SPA té com a finalitat aconseguir recuperar la salut de la pell i el pèl dels nostres animals.

A través d’hidroteràpia i l’ozonoteràpia els productes emprats penetren de manera més directa i eficaç en l’epidermis i dermis de l’animal, de manera que s’aconsegueix reduir el temps de tractament farmacològic i es veuen resultats de millora més ràpidament.

Treballem amb teràpies i productes dermatològics especials com xampús, olis, bàlsams, fangs, mascaretes… Utilitzant protocols específics per a cada tipus de dermatòpia que pugui patir l’animal.

Aquests tractaments són diagnosticats, prescrits i seguits pel veterinari del centre o extern.

Molt recomanable per:

 • Fongs
 • Al·lèrgies
 • Leishmània
 • Seborrees
 • Sarna
 • Alopècies
 • Pruitos
 • Ferides
 • Cheyletiellosis
 • Demosicosis
 • Comedon