Muntatge d'instal·lacions a mida

Treballem per tal de proporcionar-te el millor servei pels teus aquaris, terraris, llacs, ocelleres, casetes i instal·lacions per gossos i altres.

L’equip de NATUR CENTER t’ofereix el millor assessorament del món animal en cada un dels camps en els que estiguis interessat.

Professionals del sector a la teva disposició per oferir-te la millor solució, amb els últims avenços del mercat i amb la màxima amabilitat per fer un muntatge eficient i al teu gust.

A més, també t’oferim la possibilitat de treballar in situ allà on vulguis muntar el teu aquari, el teu terrari, el teu llac al jardí, la teva ocellera i moltes altres possibilitats.

Un cop tot muntat, també t’oferim el nostre servei de manteniment, on un professional es desplaçarà per tal d’efectuar el control de la teva instal·lació.

MANTENIMENT D'INSTAL·LACIONS

Un cop tot muntat, també t’oferim el nostre servei de manteniment, on un professional es desplaçarà per tal d’efectuar el control de la teva instal·lació.

Fem manteniments a domicili d’aquaris de totes mides, estanys, tortugueres, terraris, voladeres i ocelleres, conillers, galliners, instal.lacions per gossos i gats,…

ESTÀS BUSCANT UNA INSTAL·LACIÓ EXCLUSIVA PER A LA TEVA MASCOTA?
Informa’t sobre les possibilitats de muntatges trucant al nostre telèfon 93 756 61 66