VINE A JUGAR AMB EL TEU GOS

Dissabte 12 de Desembre

A càrrec d’una educadora canina i etòloga tot el dissabte dia 12 de Desembre (10.00 a 14.00 i de 17.00 a 19.00 hores), tindrem una demostració de joguines interactives per gossos a NATUR CENTER.

Gràcies a l’experiència i els coneixements d’aquesta educadora i etòloga, podrem treure el màxim partit de les joguines interactives NINA OTTOSON i dels puzles interactius THE KYJEN COMPANY.

A través d’aquestes joguines intentem ocupar als nostres gossos mentalment per tal d’equilibrar els estímuls mentals. Totes aquestes joguines són per jugar juntament amb el nostre gos i d’aquesta manera enfortir la relació que tenim.

Trobarem diverses formes d’aconseguir la interacció del gos amb la joguina, però totes tenen una recompensa en forma de premi en el moment que s’aconsegueix portar a terme la tasca predefinida, mai s’emprarà el càstig.

Trobem una varietat de 3 nivells de dificultat en funció de la capacitat d’estimulació mental, i també els trobem en fusta o plàstic, per lo que la neteja i la higiene de la joguina és molt fàcil de portar a terme.

Així doncs, et convidem a venir a la nostra botiga amb el teu gos i fer les proves de com funciona i com reacciona el teu gos amb aquesta joguina interactiva d’estimulació mental.

A més, durant tot el dia podràs gaudir d’un 5% de descompte extra en aquestes joguines interactives!!

Si vols veure les fotografies del dia fes click aquí