Per l’estiu, refresca’ls i frena els efectes de la calor amb Natur Center

La nostra botiga n’està plena de productes i accessoris per pal·liar l’augment de les temperatures i fomentar els jocs i la diversió en plena onada de xafogor. A més, en aquesta època que convida a viatjar, els transportins poden ser de gran ajuda.

Ja està aquí l’estiu 2023. Quina època més maca, oi que sí? Els dies s’estiren, les nits són a la fresca i és temps de remullar-se i gaudir de les vitamines que et brinda el sol. El món animal s’hi vol sumar a aquesta festa estiuenca, en vol formar part. Però fa calor, a què sí? Juliol ha arrossegat amb ell una onada de calor. S’han alçat les temperatures, hi ha hagut un repunt important respecte els graus i es comencen a notar els efectes de xafogor, tret diferencial del clima mediterrani.

L’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET)  ha llaçat un avís: aquesta primera quinzena de juliol, en plena onada de calor, les temperatures oscil·laran entre els 36 i els 37 graus, abraçant així les màximes temperatures. I els animals no són aliens a aquests dies, quan es produeixen cops de calor i el cansament, conseqüència directa de la calor, s’allarga durant tota la jornada. Costa dormir i no ve tan de gust menjar.

És l’hora d’una etapa preciosa, plena de llum i amb un temps radiant, però s’ha de viure en les millors condicions possibles. Com sempre, des de Natur Center estem disposats a donar-te un cop de mà amb l’objectiu de combatre els efectes de la calor. Deixa’t enlluernar pel nostre catàleg, ampli i amb productes i accessoris afins a posar remei a les altes temperatures. Fes un repàs a tots els productes que tenim pensats per a tu i els teus animals, a qui has de protegir, cuidar i refrescar durant l’estiu. Aquí els tens:

Productes per combatre la calor

Productes per combatre la calor.

Calor, frena! Aquests són alguns dels nostres productes, els quals t’ajudaran a rebaixar la sufocant sensació tèrmica en el pèl i en l’organisme dels animals:

 • Els protectors. Per tal de protegir-los davant els raigs solars.
 • Les estoretes refrescants. Poden reposar i descansar sobre aquestes estoretes, que redueixen l’excessiva temperatura estiuenca i els apropa a una sensació més refrescant.
 • Els bols que refreden l’aigua.
 • Els llits de lli. Aquest material tèxtil absorbeix la humitat. A més, és resistent i fresc.
 • Les armilles refrescants. Un altre complement per apropar una sensació més agradable al seu cos.
 • Els mocadors que enfreden. Remulla’ls i aplica’ls-hi al cos.
 • Els gelats pal·lien els efectes de la calor. Ei, que estan boníssims, per llepar-se els bigotis.
 • Begudes isotòniques. Paral·lelament, aquest estat tèrmic calorós es pot controlar mentre els hidrates amb begudes isotòniques que trobaràs a la nostra botiga.

Per passar-ho bé

Productes per passar-ho bé.

Jugar i xapotejar a l’aigua. Dosis de diversió i entreteniment en piscines i superfícies aquàtiques. Que ho passin en gran. La calor no ha de ser pas l’excusa que saciï les seves estones de joc. Fes que passin una bona estona. Poden gaudir amb aquestes possibilitats:

 • Piscines. Adaptades per a ells.
 • Joguets d’estiu. Suren a l’aigua.
 • Joguines que, a part de surar, també es congelen.

Per a tots els animals

Productes per a tots els animals.

I en les llars de les aus, la caseta dels petits mamífers o en els aquaris, què? De la mateixa manera, podràs trobar a Natur Center una sèrie d’accessoris estiuencs per a tots els animals. Són productes especialitzats:

 • Banyeres.
 • Snacks i gelats refrescants. 
 • Esprais amb locions refrescants per a aus.
 • Ventiladors per rebaixar les temperatures dins les aigües de l’aquari.
 • Pipetes per desparasitar als petits mamífers.

Per viatjar

I si viatgeu plegats? Et proposem l’instrument perfecte per afrontar qualsevol viatge amb el teu fidel company. Tingues present que comptem amb tota mena de transportins, els quals estan homologats per viatjar arreu i utilitzar el mitjà de transport que triïs. Són aptes per viatjar en cotxe, avió, tren o autobús. La nostra gamma és àmplia. En tenim de totes les mides. Et facilitaran la seva i la teva mobilitat.

Notícies relacionades